De WOD’s van de qualifier kun je vinden op de scorecard. Deze heb je als het goed is via de mail ontvangen, maar hij is ook te vinden op deze pagina!

De qualifier bestaat uit drie verschillende workouts. Deze workouts moeten op 1 dag uitgevoerd worden. Elke workout wordt apart gescoord. De qualifier wordt op drie verschillende niveaus aangeboden, namelijk RX, intermediate en scaled. De atleet kan voor elke workout kiezen op welk niveau hij/zij deze uitvoert. De atleet hoeft niet voor elke WOD dezelfde keuze te maken.

Voor de uitslag per WOD geldt: RX eindigt altijd boven intermediate en intermediate altijd boven scaled. De beste atleet per workout krijgt 1 punt, de nummer twee krijgt 2 punten, enzovoort. De uitslagen van alle workouts worden bij elkaar opgeteld en dat vormt een eindklassement, apart voor mannen en vrouwen.

Je hebt tot en met 8 januari de tijd om de qualifier zo goed mogelijk uit te voeren. Zorg ervoor dat je hem uitvoert in een gekwalificeerde CrossFitbox met een Judge. Vergeet ook niet de qualifier te filmen. Als er twijfel is over het resultaat kan de organisatie alsnog om een video vragen, dus zorg ervoor dat je deze in ieder geval tot 20 januari in bezit houdt. Vul de scorecard correct in en stuur deze voor 9 januari op naar info@battleofthenorth.nl (het liefst per box). Neem bij vragen contact met ons op.

Hieronder zijn ook video’s van de oefeningen te vinden. In de video’s laten we de correcte uitvoering van de workouts nog even zien. Bekijk dit goed, samen met de movement standards, zodat je de qualifier perfect uit kunt voeren!

Veel succes!

Scaled 

Elite