Wij zijn zoals altijd op zoek naar enthousiaste vrijwilligers en judges die een bijdrage willen leveren. Wil jij ervaren hoe het is om achter de schermen mee te draaien tijdens dit geweldige sportevenement? Pak dan nu je kans!

Er zijn verschillende functies, zoals atleten begeleiden, ticketverkoop regelen en het materiaal klaarzetten. Heb je affiniteit met fitness en competities, dan is judgen iets voor jou!  Als judge maak je deel uit van een belangrijk onderdeel van het evenement. Je bent samen met andere judges verantwoordelijk voor het beoordelen van alle atleten tijdens de finaledag.

*Houd er rekening mee dat je als vrijwilliger en judge van 08:00-18:00 aanwezig bent op zaterdag en/of zondag. Exacte tijden volgen nog. Wij zorgen voor een t-shirt en een lunchpakket.

ENTHOUSIAST GEWORDEN?

Meld je nu aan via onderstaand formulier en maak deel uit van dit geweldige sportevenement  waar topsport en entertainment samen komen.

We zien je aanmelding graag tegemoet!

 

Lukt het niet om in te schrijven met het formulier? Stuur ons dan een e-mail met je naam, telefoonnummer, shirtmaat, beschikbaarheid en gewenste functie op info@battleofthenorth.nl.